Олимпиада по Гражданско образование 2012

  Първо място на V-та Национална олимпиадата по Гражданско образование

   В град София от 05.05. до 06.05.2012 година се проведе V -та Национална олимпиада по Гражданско образование. До защита бяха допуснати 20 проекта от цялата страна. Четири екипа от Начално училище "Св. Климент Охридски" преминаха успешно училищния и областен кръг на олимпиадата. И четирите доклада бяха блестящо защитени от учениците.

I място за Йоана Радославова Цонева с проект  "Търсачи на добро" и ръководител г-жа Десислава Кирилова. Достойно се представи второкласничката Йоана, която запази призовото си място.

II място за Елена Юлиянова Бекова с проект  "За приятелството няма граници - сърфирам безопасно" и ръководител г-жа Даниела Бекова. Проектът бе също добре защитен от четвъртокласничката Елена. От предварителното 6-7 място се класира на второ.

VI място за Никола Светославов Георгиев от III б клас с проект "Да бъдеш спортсмен" и г-н Росен Мишовски.

VII място за Дари Ивайлов Ангелов от IV б клас с проект "Ябълката на раздора или как да спорим без да се караме" и г-жа Веселка Сотирова.

Малките шампиони и техните ръководители са много доволни и щастливи от представянето си.  Учениците получиха грамоти и награди.